Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Set trei boluri Placat cu Argint TWIST --Sambonet

Colecția Twist nu trece neobservată.

Liniile trasează o mișcare de torsiune ușoară și în același timp bine definită. Formele acestei colecții exprimă toată eleganța și rafinamentul designului Sambonet.Un set de trei boluri funcționale și stivuibile.

Dimensiuni 18x15, 22x19 si 26x22 cm.
Puritatea argintului combinată cu calitatea certificată a oțelului, stau la baza excelenței producției Sambonet din 1856.
Pe mese și în cele mai rafinate decoruri, obiectele strălucitoare arată un efect de oglindă excepțional și de lungă durată.
Un obiect util care decoreaza cu bun gust, facand pretioasa fiecare incapere.
Ambalaj rafinat. Perfect și ca idee de cadou.

PRECAUȚII: Manipulați articolele de argint și PVD așa cum este indicat pentru articolele din oțel inoxidabil. Nu utilizați niciodată niciun tip de racletă sau perie din sarma, care ar deteriora definitiv suprafețele argintate și PVD. Argintul se poate sulfura datorita expunerii la aer, devenind inchis la culoare intr-un mod mai mult sau mai putin uniform. Acest lucru se poate întâmpla și ca o consecință a contactului cu unele alimente. Este un proces natural care nu dăunează stratuluii de argint, ci îi modifică aspectul. Stratul argintiu trebuie lustruit pentru a restabili starea inițială cu produse bune pentru lustruirea argintului. Vă rugăm să vă asigurați că aceste produse trebuie diluate numai în apă caldă.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Set trei boluri Placat cu Argint TWIST --Sambonet
2,099
  • .99
  • RON
Stoc suficient

Produse vizualizate recent