•     Capac
  •     Diametru
  •     Inaltime
  •     Capacitate
-RON

Paderno -Vase cupru

Vasele din cupru sunt o adevarată bijuterie in bucătărie iar Paderno este lider mondial în confecţionarea manuală a acestor vase de  o calitate excepţională. Cuprul este după argint al doilea metal ca rezistența  și înaintea aurului .Prețul cuprului este cotat la bursă și este extrem de scump datorită calităților excepționale : rezistența , conductivitate, sănătate

Vasul de gătit menţine  toate avantajele conductivităţii cuprului în timp ce stratul interior din oţel inoxidabil conferă produsului un aspect modern şi durabil. 

De ce să gătești in vase de cupru?

O bună conductivitate termică echivalează printr-un timp mai scurt de gătit – acest lucru înseamnă că reduceți timpul în care aroma, culoarea și textura fructelor dumneavoastră sunt afectate. Pereții în pantă ai vasului ajută la evaporarea vaporilor, iar aceștia nu se întorc în amestec cum se întâmplă în cazul pereților verticali.

Temperatura se raspândește uniform pe toate laturile veselor. Sosurile,mâncarea dvs. nu vor mai fi arse ci vor fi gustoase. 

Acumularea perfectă de căldură, face ca fripturile dvs.să fie delicioase .

Un vas roșu din cupru este un "vas verde". Conducția ideală și căldura optimă vă vor permite să economisiți multă energie. Acest lucru va face o diferență semnificativă în factura dvs. de energie.

Cuprul este asociat cu gastronomia de multe generații.

Cuprul reprezintă clasa și perfecțiunea.

Se potrivește perfect cu orice interior de bucătărie.

Toate modelele au exteriorul din cupru satinat astfel încât la nevoie pot fi curăţate cu un burete fin (de exemplu: Scotch Brite®)

Stratul interior de oţel inoxidabil rezistă la abraziune şi oxidare asigurând astfel că vasul rămâne curat şi igienic