Vase de gătit termorezistente

Gama Visions® și CorningWare® sunt  vase (cratițe, tigăi din  ceramică ), pot fi folosite la gătit în cuptor sau chiar direct pe flacăra aragazului , plită electrică, vitroceramică 

Acest material unic este total revoluționar și rezistă în condiții de căldură extremă  care ar distruge cu ușurință cratițele/ tigăile  obișnuite. Rezistența acestor vase de gătit oferă o eficiență energetică ridicată.

Aceste vase NU contin PLUMB ,CADMIU sau alte minerale reactive

Vasul Visions® este sinonim cu eficiență.

Vasele de gătit Vision pot face față schimbărilor bruște de temperatură de până la 450 de grade Celsius fără să se spargă sau să se spargă. Acest lucru îl face perfect pentru utilizare de la cuptor la masă sau de la congelator la cuptor.

După cum sugerează și numele,  Visions® , puteți monitoriza produsele alimentare în timp ce se gătesc ... și de asemenea să vedeți  resturile din interiorul vasului în frigider sau congelator.

Vasele Visions® și CorningWare® vă oferă șansa unui gătit mai sănătos, deoarece nu se pătează, nu păstrează/absoarbe mirosuri sau arome și, prin urmare, vă oferă rezultatele cele  mai bune de gătit datorită suprafeței neporoase.

Vasele Visions pot rezista la temperaturi de până la 1560 de grade Fahrenheit (850 de grade Celsius). Poate fi folosit pe o plită pe gaz sau electrică, la cuptor, sub grătar sau la cuptorul cu microunde.

De asemenea, materialul din care sunt produse,  este non-reactiv, așa că indiferent cât de acide sunt ingredientele tale, produsul nu va depune și nu va elibera substanțe chimice în alimente.

Vasele de gătit pot fi spălate în mașina de spălat vase. Vasul arăta ca o sticlă normală, dar nu este.

se păstrează calitatea alimentelor preparate;

vitaminele nu se distrug;

mâncarurile sunt mult mai gustoase;

mâncarea iși păstreazaăaroma;

gătitul este asemanator cu cel al oalei sub presiune

 

Deoarece vasele Visions au o reținere foarte bună a căldurii, alimentele pot fi gătite la o setare mai mică decât vasele convenționale.

Acesta este un aspect important astăzi, când încercăm cu toții să ne reducem consumul de energie electrica /gaz