Vase de gătit Antiaderente cu acoperire cu ioni de argint-SAMBONET - Midnight Blue

O gamă completă pentru toate utilizările în bucătărie.
100% Made in Italia.
Proiectat atât pentru utilizare zilnică, cât și pentru utilizare intensivă.
Prin inducție, toate plitele, cuptor tradițional.
Potrivit pentru mașina de spălat vase.
Corp din aluminiu reciclabil, straturi armate cu particule minerale, acoperire cu ioni de argint.
NU CONTIN PLUMB, CADMIU, NICHEL, PFOA SAU ALTE MINERALE GRELE CARE ATACA MANCAREA SI SE SCURG IN ORGANISM
Manere din otel inoxidabil, capace din sticla rezistenta.
ACOPERIRE - TEHNOLOGIA DE PROTECȚIE ARGINT

Sigur și hipoalergenic. 99,5% protecție împotriva microbilor.
Ionii de argint fac suprafețele inospitaliere pentru microorganisme precum bacteriile, mucegaiurile, virușii și ciupercile, care sunt incapabile să prolifereze sau să supraviețuiască.
Previne formarea petelor, protejează împotriva uzurii, facilitează curățarea și prelungește durata de viață a produsului.
Igienă maximă, siguranță totală și fiabilitate înainte, după și în timpul gătitului.
Acțiunea de igienizare menține suprafețele curate și inodore.
Păstrează și maximizează mirosurile și aromele naturale ale alimentelor.
Poezia intrigantă și profunzimea nopții, tehnologie de ultimă generație, detalii estetice inspirate din instrumentele bucătarilor.
Sambonet a pus toată puterea expertizei sale în noua colecție Midnight Blue – Silver Protection. Compania și-a folosit vastul know-how pentru a garanta performanțe de gătit de top, susținute de o mare inovație.

Ionii de argint sunt plusul stratului antiaderent și antimicrobian . Sambonet spune că inovația garantează performanțe unice de gătit în ceea ce privește igiena și siguranță. Suprafețele vaselor de gătit sunt inospitaliere pentru microorganismele dăunătoare. Mai presus de toate, sunt extrem de curate și inodore în timp.

Colecția include tigăi, cratițe, caserole, wok-uri și tigăi pentru friptură: o gamă completă pentru toate suprafețele de gătit, inclusiv cu inducție. Perfecte pentru toate preparatele – prăjire, fiert, fiert sau pur și simplu încălzire – aceste unelte sunt sigure pentru cuptor, până la 200°C. Puternic și conceput pentru utilizare zilnică, chiar și intensivă, vasele de gătit își păstrează proprietățile antiaderențe perfect intacte în timp. Învelișul cu ioni de argint previne, de asemenea, formarea petelor, facilitând curățarea, chiar și în mașina de spălat vase și protejează interiorul vaselor de uzură.