Tacâmuri Premium de calitate în set și la bucată-Sambonet Italia

Modernitatea a fost întotdeauna importantă la Sambonet. Designul și funcționalitatea sunt pietrele de temelie ale companiei, iar liniile sale de produse sunt în continuă adaptare la stilul de viață modern.

Când vine vorba în special de tacâmuri, gama Sambonet – de la modele de lux din nichel-argint până la cele mai recente modele la modă – este una dintre cele mai mari de pe piață și este adaptată la cerințele grupului țintă.

Înființarea „Sambonet Project Center” a permis Sambonet să creeze sinergii în industria designului și să le utilizeze pentru dezvoltarea produselor sale. Sambonet oferă design italian cu calitate italiană – fabricat în Italia.

- Din 1856

 

TERMENI:

PVD=Tehnologia de depunere fizică sub formă de vapori (Physical Vapor Deposition - PVD) permite aplicarea unor straturi subțiri de dimensiuni micrometrice pe materiale de calitate diversă. În cadrul acestui proces, are loc vaporizarea fizică în vid a unui bloc de material, constând din materialul de acoperire care trebuie aplicat. Particulele atomice din amestecul de gaz rezultat se depun pe substrat. În cazul proceselor PVD asistate de plasmă, are loc pulverizarea unui catod prin bombardare cu ioni. Acest așa-numit procedeu de atomizare are loc la temperatura camerei. Procesul PVD cuprinde trei faze: atomizare, difuzie și dezvoltarea stratului.

PLACAT CU ARGINT=Obiectul este invelit cu foite argint.Nu este in totalitate din argint, ci numai partea exterioara.