Cuțitul de bucătarului oriental, Santoku. Elegant și practic, taie și sfărâmă pește, carne și legume
Liniile goale creează buzunare de aer în timpul tăierii pentru a împiedica lipirea alimetelor îndepărtâdu-le ușor de pe lamă
Lama cu lungimea de 17cm este din aliaj special din oțel, molibden și vanadiu
Lama ascuțită cu lungimea de 20 cm este din aliaj special din oțel, molibden și vanadiu
MĂSURI DE PRECAUȚIE: Aveți grijă întotdeauna când manevrați obiecte ascuțite. Evitați tăierea unor suprafețe dure, cum ar fi piatră, metal sau sticlă. Depozitați cuțitul într-un loc sigur pentru a vă proteja și a preveni rănirea.
DUPA FIECARE UTILIZARE: Spălați mânerul cu apă caldă și un detergent slab. Clătiți și uscați imediat.
ASCUȚIREA: Menținerea tăișului cuțitului se face prin utilizarea în mod regulat a unei mașini de honuit, la domiciliu sau ascuțit de către un profesionist.