Sambonet 12'O'Clock RED reflectă cerințele vieții de zi cu zi: design modern, performanță și dinamism
Ibric din inox 18/10. H. 8 cm, Ø 14 cm, capacitate 1,0 lt
Baza sandwich groasa (otel/aluminiu/otel) pentru o distributie uniformă a căldurii
Interiorul cu scara de măsurare permite dozarea fluidelor direct în oală, grăbind timpul de pregătire și salvând energie.
Mari și manevrabile, cele două mânere din silicon roșu moale la atingere garantează confort și siguranță
Potrivit pentru fiecare plită de gătit, inclusiv inducție .
Se poate spăla în mașina de spălat vase.
Designul și funcționalitatea colecției 12'O'Clock reflectă modernitatea, performanța și dinamismul vaselor pe care trebuie să le aibă zilnic.
ÎNAINTE FIECARE UTILIZARE: Se spală în apă caldă cu săpun, se clătește și se usucă. PRECAUȚII: Nu așezați niciodată vase goale pe un element de încălzire. Nu permiteți flăcărilor de gaz să urce pe părțile laterale ale tigaii. Încălziți tigaia treptat și reduceți căldura când apa fierbe. Fundul termoradiant va menține temperatura uniformă în interiorul tigaii. Când folosiți sare, așteptați până când apa fierbe pentru a o adăuga și lăsați-o să se dizolve complet. Sarea depusă poate reacționa chimic și electrolitic provocând zâmburi în oțelul inoxidabil. CURĂȚARE. La spălare nu folosiți detergenți care conțin clor, de exemplu înălbitor, deoarece pot coroda oțelul inoxidabil. Evitați loviturile puternice și șocurile termice. Nu-l răciți brusc. Nu folosiți alimente sărate sau care conțin lămâie, oțet, roșii pentru depozitare. Pentru a elimina halourile din cauza supraîncălzirii, curățați-l doar cu un detergent specific pentru oțel inoxidabil. Pentru a îndepărta depunerile de calcar din vasele de gătit, fierbeți apă cu oțet, lăsați-o până se răcește și apoi spălați-o normal.