Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Vas cu capac oval TerraCotto -4,5 L- Sambonet

Dimensiune: h 15 cm, Ø 29,5 cmx 24 cm. capacitate 4.5 L Color piperului

Colecția Terra.Cotto de la Sambonet , a fost creată de  Stefania Vasques , cu scopul de a revigora aromele de bucătărie tradiționale vechi, lucru pe care doar teracota este capabil să o facă.

Se găsesc în cinci forme diferite cu design modern și au fost astfel create pentru a retrăi rețetele bunicii.

Vasele de teracotă ușurează conductivitatea termică permițând distribuirea uniformă a căldurii, alimentele iși păstrează proprietățile organoleptice intensificate iar utilizarea  condimentelor trebuie să fie redusă.

Sambonet Terra.Cotto: forme moderne pentru redescoperirea plăcerii bucătăriei tradiționale mediteraneene.Teracota ușurează conductivitatea termică: căldura este distribuită treptat. 

În ambalaj găsiți o mică carte de bucate cu idei  în gătitul mâncarurilor simple, savuroase și sănătoase.

ATENȚIONĂRI: Așezați vasul numai pe arzătoarele de gătit care sunt pretabile  dimensiunii și greutații acestuia.

Vasul trebuie să fie încălzit treptat și să nu rămână gol pe arzătoare. Flacăra de sub vas nu trebuie să se extindă de-a lungul laturilor sale. Asigurați-vă că utilizați mănuși de bucătărie atunci când manevrați mânerul vasului deoarece acestea pot fi fierbinți.

Pentru a evita deteriorarea suprafeței vitrate, utilizați articole de bucătărie din silicon sau din lemn și nu tăiați direct alimentele în vas.

PRIMA UTILIZARE: Înainte de utilizare, spălați bine cu apă caldă și detergent, clătiți și uscați. Când caserola atinge o anumită temperatură, reduceți căldura: conductivitatea termică a fontei din care este turnată ceramica, permite căldurii să dureze mult timp în timpul gătitului, economisind astfel energie  

DUPĂ UTILIZARE: Lăsați caserola să se răcească timp de cel puțin 15 minute până când ajunge la temperatura camerei. Apoi spălați cu apă rece.

CURĂȚAREA: Înainte de a spăla vasele, lăsați-le să se răcească. Nu utilizați metode agresive și repetitive ca de ex burete abraziv

Umpleți vasul cu apă fierbinte, așteptați până când reziduul se înmoaie și apoi scoateți-l cu un burete neabraziv.

SPĂLAT. Spălați cu apă caldă și detergent cu ajutorul unui burete neabraziv. 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Vas cu capac oval TerraCotto -4,5 L- Sambonet
449
  • .99
  • RON
Stoc suficient (9999)

Produse vizualizate recent