•     Suprafață
  •     Culoare
  •     Capac
-RON

Vase de gătit Terra.Cotto-Sambonet

Datorită calității înalte și caracteristicilor distinctive ale materialului său, adică "argila ignifugă", aceste vase pot fi folosite direct pe o flacără deschisă, la fel ca și vasele tradiționale de teracotă. Vasele de teracotă pot suporta, de asemenea, temperaturi cuprinse între 250 ° C și 280 ° C într-un cuptor sau într-un cuptor cu microunde.Teracota este o argilă de lut roșiatic / brun care este arsă în cuptor la temperaturi scăzute.

Vasele de teracotă permit o distribuție uniformă a căldurii, proprietăți organoleptice intensificate și o utilizare redusă a condimentelor. Pachetul este echipat cu o mică carte de bucate care are drept scop reapratația artei simple, savuroase și sănătoase de gătit.

 

Dupa ardere, argila isi pierde apa si devine un material solid, dar inca poros.

Dupa ce se lucreaza in forma dorita, teracota poate fi glazata, ceea ce o face impermeabila si usor de curatat.

Vasele de teracotă au o reputație de mod de gătit "verde".

 

Toate substanțele nutritive și arome rămân păstrate în interiorul vasului, fiind o bază excelentă pentru o masă sănătoasă.

 

Căldura și umezeala circulă lent în vase de teracotă poroase, ceea ce reprezintă mediul perfect pentru gătitul delicat și lent.

 

Teracota este un excelent material de menținere a căldurii.

 

Mâncărurile gătite într-o oală de teracotă, când sunt lăsate deoparte cu capacul, păstrează căldura și umiditatea pentru o lungă perioadă de timp, fără a deveni umede.

 

 Acestea sunt vase de gătit excelente pentru servirea meselor in familie.