Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Vas de gătit termorezistent 2.5 l cu capac-Visions® Standard

Visions® 2,5 L Vas Rotund Cu capac- diam 21.25cm x h 11cm

Designul modern  și transparent al vasului de gătit permite monitorizarea cu ușurință a produselor alimentare în timp ce acestea se fierb in loc de a scoate în mod constant capacul pentru a arunca o privire în interior.Mânerul,care nu se încălzește dă ușurință în a transporta oala de la cuptor direct la masă. In plus, aceste vase reduc numărul de vase folosite, oferind posibilitatea de a depozita măncarea în frigider sau congelator în acelasi vase în care au fost fierte făra a fi nevoie să fie mutate în alte vase pentru a reîncălzi măncarea.

Vasele Visions® oferă o flexibilitate superioară de gătit

pot fi folosite direct pe flacăra aragazului;

în cuptoarele cu microunde pot fi folosite condiții de siguranță;

se pot spăla in mașina de spălat vase;

își păstrează forma și nu ruginesc;

nu se pătează, nu rețin mirosuri.

Pentru rezultate optime, vă recomandăm utilizarea direct pe flacără de  la o putere de la la mic la foc mediu.

GARANTIE 10 ANI


World Kitchen LLC .promite să înlocuiască orice produs Visions®  care se sparge fiind folosit  la temperaturi calde sau reci, în termen de zece ani de la data cumpărării.

Pentru ca  această garanție să se aplice, proprietarul trebuie să urmeze utilizarea și instrucțiunile de îngrijire furnizate la momentul cumpărării.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE ȘI GARANȚII

Vasele Visions®  sunt foarte flexibile și eficiente în folosire.Acestea  poat fi mutate de cald sau rece , din congelator la cuptor,din cuptorul cu microunde, direct pe flacăra aragazului sau pe plita electrică și apoi la masina de spalat vase sau chiuveta - indiferent de căt de cald sau rece este vasul.

Vasele Visions® SUNT ușor de curățat și nu se pătează sau nu rețin mirosurile așa cum întămplă cu cele din metal ori  din plastic.

Utilizare direct pe flacără: 

Vesela Visions®  reține căldura atât de bine încăt puteți seta sursa de căldură mult mai mică decât în ​​mod normal pentru a economisi energie sau gaz. Acest lucru ajută, de asemenea, la prevenirea lipirii sau arderii produselor alimentare. 

Utilizare in cuptor convențional  și griller:

Vasele Visions®  sunt ideale pentru toate tipurile de cuptoare : convenționale, inducție și cuptoare cu prăjitor de pâine.

Utilizare în cuptor cu microunde:Vasele (oalele)  Visions® sunt perfecte pentru cuptorul cu microunde. 

Utilizare in frigider și congelator. Vasele (oalele) Visions®  de gătit pot fi mutate direct de la frigider sau congelator direct la aragaz, în cuptor sau microunde.

Îngrijire. Utilizați numai ustensile din lemn, nailon sau  plastic. Ustensile de metal pot zgâria sau lăsa urme pe suprafața de gătit . La curațare utilizați numai bureți din plastic sau  nailon - non-abrazive. 

Siguranță.  Vasele Visions®  sunt fabricate din sticlă/ ceramică și sunt casante, așa că vă rugăm să aveți grijă în timpul utilizării.

NU folosiți vesela Visions® la prăjire la flacăra puternică
NU utilizați vasele pentru a face floricele de porumb, a carameliza zahărul sau a face bomboane.
NU incercați repararea  vaselor in cazul în care s-au fisurat sau spart, 

Tara de origine.Statele Unite ale Americii 

Suprafață: 2,5 L
Tip Produse: Oală pentru gătit Visions
Forma: Rotundă
Culoare: Transparent
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Vas de gătit termorezistent 2.5 l cu capac-Visions® Standard
529
  • .99
  • RON
Stoc epuizat