ClassyKitchen a fost creat din pasiunea noastra pentru viață sănătoasă și pentru gătit si vrem sa vină în întâmpinarea tuturor celor care, ca și noi, impărtașesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vietii !

Ne adresăm atât bucătăriilor profesionale cât și pasionaților în gastronomie.

Sloganul nostru  este: CALITATE, SĂNĂTATE

ClassyKitcen vă pune la dispoziție o gamă diversificată de produse de calitate:

 

Veselă din sticlă porțelanată Vitrelle, premium porțelan, ceramică, melamină, sau lemn pentru toate tipurile de locații și pentru orice tip de bucătărie aleasă: tradițional romanească, mediteraneeană, internațională sau orientală..

Corelle,

Bonna

Porland

Tacâmuri pentru orice buget și experienă culinară, din Inox 18/10 și 18/0

Sambonet

Paderno

Dar și pentru trafic greu: pensiuni, restaurante, săli de evenimente

În oferta ClassyKitchen am pregătit o serie completă de tacâmuri și cuțite profesionale în diverse modele și forme cu un raport pret-calitate excelent.

Vase de gătit.

Vă oferim o gamă largă începând de la Inox 18/10 , 18/0, fontă, cupru, email  și sticlă termorezistentă. Majoritatea pot fi folosite și pe plita cu inducție

Pentru bucătării familiale vă recomandăm vasele de gătit :

Visions

Corningware

-vase rezistente la șocuri termice (din frigider pot fi puse direct pe plita de gătit) nu conțin plumb, Cadmiu garanție 10 ani

Accesorii de bucătărie:

Vase pentru garnituri, solnițe, coșuri pentru pâine, coșuri pentru tacâmuri și condiment, platouri din lemn de bambus, cireș

Pahare

Orice preparat culinar este însoțit de o bautură. Gama este mare, din toate categoriile: apă, băuturi răcoritare, vin alb, vin roșu, șampanie, cocktailuri, spirtoase.

Solutii complete pentru amenajarea bufetelor de mic dejun/suedez.

Am realizat o selecție diversificată de produse de la vase și boluri pentru mic dejun, dispensere și recipienti cu robinet pentru racoritoare și o multitudine de solutii pentru catering sau servire meniu mic dejun în stil bufet suedez.