Zinel Inox 3-PLY Cu capac din sticlă -Anglia

Vasele de gătit din oțel inoxidabil Zinel Tri-Ply sunt fabricate din trei straturi de material care asigură o distribuție uniformă a căldurii, reduce timpul de gătit și mai puține șanse de ardere; rezultând rezultate excelente la gătit. Vasele de gătit sunt fabricate elegant, cu laturi drepte moderne și sunt disponibile într-o gamă largă de produse și dimensiuni, de la cratițe, sosiere, saute, tigaie și wok-uri.

Vasele din inox Zinel Tri-Ply (produse in Anglia) sunt construite din trei straturi : inox-aluminiu-inox lipite între ele pentru a forma o gamă robustă și durabilă de vase. Cu un miez de aluminiu încastrat între straturile de inox pe ambele părți, acest produs este finisat cu inox în interiorul și exteriorul vasului. Această construcție permite un control excelent în timpul gătitului și reduce nu numai șansele de lipire pe fundul vasului, ci și pe lateral, deoarece cele trei straturi sunt pe tot corpul vasului.

Această tehnologie este mult superioară vaselor tradiționale din inox pe bază de aluminiu încapsulat , adaugă viață vasului și oferă rezultate excelente de gătit.

Gama este potrivită pentru toate suprafețele de gătit, inclusiv inducție, gaz, electric și halogen.

De asemenea, este sigur pentru mașina de spălat vase.