
ø 24,00 cm - h. 18,50 cm - 7,90 lt
Simplitatea atemporală a formei dar și practică, garantează o utilizare rapidă și curățare.
Colecția MENU este realizat din inox 18/10 de înaltă calitate, garantat de Sambonet și durabil în timp, și conduce căldura uniform obținând o gătire optimă a alimentelor
Toate plitele: gaz, electrică,ceramică,inducție
ÎNAINTE DE ORICE FOLOSIRE: Se spală cu apă caldă cu detergent, se clătește și se usucă. PRECAUȚII: Nu așezați niciodată vase goale pe un element de încălzire. Nu permiteți ca flăcările de gaz să urce pe părțile laterale ale cratiței. Încălziți tigaia treptat și reduceți căldura când fierbe apa. Fundul termoradiant va menține temperatura uniformă în interiorul vasului. Când folosiți sare, așteptați până când fierbe apa pentru a o adăuga și lăsați-l să se dizolve complet. Sarea depusă poate reacționa chimic și electrolitic, provocând sablare în oțelul inoxidabil. CURĂȚAREA. La spălare nu folosiți detergenți care conțin clor, de exemplu înălbitor, deoarece pot coroda inoxul. Evitați loviturile puternice și șocurile termice. Nu-l răciți brusc. Nu utilizați alimente sărate sau care conțin lămâie, oțet, roșii pentru depozitare. Pentru a îndepărta halourile din cauza supraîncălzirii, curățați-l doar cu un produs de curățare specific pt oțel inoxidabil. Pentru a elimina depunerile de calcar din vase, fierbeți apă cu oțet, lăsați-o până se răcește și apoi spălați-o normal.