Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Cratiță Inox 18/10 Cu Capac 1,9 LT- VINTAGE1965 -Sambonet

Dimensiune ø 16,00 cm - h. 9,50 cm - 1,90 lt

Sambonet reinterpretează astăzi farmecul vaselelor care au caracterizat bucătăria italiană cea mai excepțională din lume. Printr-un efect modern și uzat intenționat, spiritul anilor șaizeci prinde din nou viață cu colecția Vintage 1965, destinată celor care iubesc stilul pe plită.


Fabricate în întregime în Italia și inspirate din vasele de trecut. INOX 18/10
Finisajul vintage atrăgător este rezultatul unei prelucrări mecanice speciale a suprafețelor.
Potrivit pentru toate tipurile de gătit, inclusiv pentru inducție. Ușor de curățat și sigur pentru mașina de spălat vase  Mânerele de culoare aurie atașate la tigăi nu se încălzesc în timpul gătitului. 

Nu conține NI și PFOA datorită acoperirii prin metoda QUARZOTEK®
Indiferent de plita pe care o folosiți, vasele sunt potrivite pentru toate sursele de căldură, inclusiv pentru inducție. După mese, puteți curăța cu ușurință tigaile în mașina de spălat vase. 

ÎNAINTE DE ORICE FOLOSIRE: Se spală cu apă caldă cu săpun, se clătește și se usucă. PRECAUȚII: Nu așezați niciodată vase goale pe un element de încălzire. Nu lăsați flăcările de gaz să urce pe părțile laterale ale cratiței. Încălziți tigaia treptat și reduceți căldura când fierbe apa. Fundul termoradiant va menține temperatura uniformă în interiorul tigaiei. Când folosiți sare, așteptați până când fierbe apa pentru ao adăuga și lăsați-l să se dizolve complet. Sarea depusă poate reacționa chimic și electrolitic, provocând sablare în oțelul inoxidabil. CURĂȚAREA. La spălare nu folosiți detergenți care conțin clor, de exemplu înălbitor, deoarece pot coroda oțelul inoxidabil. Evitați loviturile puternice și șocurile termice. Nu-l răciți brusc. Nu utilizați alimente sărate sau care conțin lămâie, oțet, roșii pentru depozitare. Pentru a îndepărta halourile din cauza supraîncălzirii, curățați-l doar cu un produs de curățat specific din oțel inoxidabil. Pentru a îndepărta depunerile de cretă albă din vase, fierbeți apă cu oțet, lăsați-o până se răcește și apoi spălați-o normal. MÂNERE: Mânerele din alamă oferă o conductivitate termică ridicată (acest material tinde să se încălzească mai mult decât oțelul) și, prin urmare, necesită utilizarea suporturilor pentru oale. Cum ar fi argintul, alama este un material nobil, prin urmare este necesar să curățați periodic mânerele cu produse specifice, pentru a îndepărta patina întunecată datorită oxidării suprafeței.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Cratiță Inox 18/10 Cu Capac 1,9 LT- VINTAGE1965 -Sambonet
499
  • .99
  • RON
Stoc suficient