•     Culoare
  •     !!!Bonus!!!
-RON

Vase de gătit din Fontă

Fierul este ideal pentru gătit la temperaturi înalte datorită capacității sale scăzute de transmisie a căldurii. Deoarece fonta este neaderentă, mâncarea nu se lipeste de vas. Rezistă la temperaturi foarte ridicate și îmbunătățește performanțele în utilizare. Tăvile de fier sunt perfecte pentru alimente prăjite, omelete sau creveți. 

Spălați ușor vasul din fontă în apă cât mai puțin posibil și păstrați-le întotdeauna unsuroase. Tăvile din fontă sunt ideale pentru gătit și pe plite cu inducție.

Proiectate pentru nevoile de bucătari și gurmanzi pasionați.

Tigaie de fonta – cea mai versatila tigaie este cea realizata din fonta. Este genul de tigaie pe care o vei lasa mostenire, poate suporta temperaturi foarte inalte, mult peste cele recomandate pentru tigaile de aluminiu sau de teflon.

In plus este nonaderenta in mod natural, economica, poate fi folosita si pe post de gratar, oala pentru gatit la cuptor, poate fi curatata cu peria de sarma, este sanatoasa (o parte din fier este transferat in mancare de fiecare data cand gatesti), se incalzeste si distribuie uniform caldura si arata foarte bine intr-o bucatarie moderna.