Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Tigaie 3 Ply cupru -24cm Paderno

-diam 24cm-h4.50 cm-2,00L

Tigaia de cupru de 20 cm este dimensiunea ideală pentru prăjirea cotletului, călirea legumelor sau, poate, a unei bucăți mari de ton, iar prin construcția din trei metale :cupru-aluminiu-otel inoxidabil  patentată :cuprul distribuie căldura uniform, în timp ce interiorul din oțel inoxidabil împiedică interacțiunile chimice cu alimentele.,păstrând proprietățile nutriționale și caracteristicile organoleptice.

Interiorul din inox 18/10, este practic și ușor de curățat.  Finisaj exterior din cupru satinat  de un luciu fin, cu o tradiție în bucătărie, fascinant și placut ochiului.

Mânerul  solid este din alamă asamblat cu nituri puternice. Potrivit pentru utilizarea pe toate plitele de gătit, inclusiv cea cu inducție.

Conductibilitate superioară pentru distribuirea uniformă a căldurii

 

Bucătarii-şefi au preferat întotdeauna vasele de gătit din cupru solid datorită beneficiilor practice. De obicei vasele clasice din cupru necesită o atenţie deosebită şi un efort enorm pentru a menţine aspectul strălucitor. Paderno a limitat efortul de întreţinere prin două îmbunătăţiri:

  •   Toate modelele au exteriorul din cupru satinat astfel încât la nevoie pot fi curăţate cu un burete fin (de exemplu: Scotch Brite®)

  •   Stratul interior de oţel inoxidabil rezistă la abraziune şi oxidare asigurând astfel că vasul rămâne curat şi igienic.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Tigaie 3 Ply cupru -24cm Paderno
799
  • .99
  • RON
Stoc suficient

Produse vizualizate recent