Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Cratiță Cupru Ovală 5.1 Lt-Falk Culinair Vintage

Dimensiune: diam:30x20cm, h:4.0,cap 5,1 litri

Grosimea 2.5 cm

Ideale pentru rețete gătite lent, care necesită temperaturi uniforme, caserolele noastre de cupru vin în șase dimensiuni pentru a satisface toate nevoile dvs. de gătit. Aderenta ergonomică asigură accentul frumuseții cuprului, în timp ce construcția noastră bimetală vă asigură vasul de cupru la vârful designului modern. Versatili și de încredere, caserolele noastre de cupru sunt fabricate pentru a rezista, cu calitate de moștenire și atenție la detaliile proiectate în fiecare piesă.

Dispune de un strat anti-adeziv inox  durabil, care este extrem de ușor de curațat;

Baza permite o distributie uniformă a caldurii pentru rezultate cât mai bune;

Compatibilă cu toate plitele, cu excepția Inducției;

Poate fi folosită în cuptor.

Este ideala pentru bucătării profesionale, restaurante sau pentru uzul de zi cu zi in orice bucătărie. 

Vasele dvs. de gătit Falk Culinair sunt concepute  pentru a dura o viață întreagă și, respectând câteva proceduri de îngrijire practică, vasul va rămâne în stare la fel de nouă la nesfârșit.

Nu scufundați niciodată frumosul dvs. vas de cupru în apă pentru perioade îndelungate de timp. Mânerul din fontă se va rugini dacă este lăsat să se înmoaie în apă, iar cuprul va fi tern.

În schimb, turnați apă fierbinte în vas și adăugați puțin detergent lichid și lăsați-l la înmuiat.

Folosiți cele mai bune instrumente pentru gătit. Vă recomandăm utilizarea ustensilelor din lemn sau plastic, deoarece ustensilele metalice ascuțite pot distruge suprafața vasului.

Preveniți supraîncălzirea

Potriviți vasul sau tigaia cu inelul plitei, în special pe plitele cu gaz. Flăcările pot arde părțile vasului în timpul gătitului dacă îl așezați pe un inel al plitei care este prea mare. Acest lucru provoacă semne, precum și supraîncălzirea vasului. Și amintiți-vă, cupru conduce căldura mai eficient decât alte metale, este important să utilizați setări de căldură ușor mai mici decât în ​​mod normal. Acest lucru va evita scorburările inutile și va reduce munca de curățare implicată.

Nu lăsați niciodată vasul gol pe flacară!

Folosiți produsele de curățare potrivite

Nu folosiți niciodată substanțe chimice dure sau produse pe bază de clor pentru a vă curăța cuprul. Buretul din sârmă și alte ustensile  pe bază de metal nu sunt potrivite pentru curățarea vasului din cupru, deoarece acestea pot imprima textura periată a oțelului inoxidabil și a cuprului.

Un raclet rigid din plastic poate fi util în îndepărtarea resturilor alimentare încăpățânate, cum ar fi ouăle răzuite, apoi urmărirea cu un burete scotch sau cu un burete de spălare similar.

După spălare și uscare, o lustruire periodică cu ulei de măsline pe mânerul din fontă îl va părea excelent. Uscați întotdeauna vasul bine după spălare.

De asemenea, mașina de spălat vase nu este potrivită pentru cupru de niciun fel, deoarece detergenții și sărurile pot ataca calitatea vasului.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Cratiță Cupru Ovală 5.1 Lt-Falk Culinair Vintage
1,199
  • .99
  • RON
Stoc suficient (9999)

Produse vizualizate recent