•     Model
  •     Diametru
  •     Dimensiune
-RON

Falk Culinair

Cuprul este cel mai bun conductor metalic în afară de argint, ceea ce explică de ce cablurile de electricitate sunt fabricate din cupru. Cuprul este excelent și pentru menținerea căldurii, astfel încât mâncărea  să rămână caldă în tigăile de cupru solide.

Bimetalul Falk Culinair este format dintr-o placă de cupru greu pe care este turnat un strat fin de oțel inoxidabil de 200 microni (0,2 mm) folosind o presiune de 850 tone / cm². Conexiunea metalică „intercristalină” rezultată oferă o garanție nelimitată.

Mânerele rezistente sunt confecționate din fontă indestructibilă (Vintage) sau inox (Signature) și sunt proiectate ergonomic pentru o manevrare ușoară. Într-o tigaie de cupru, temperatura fundului și a laturilor sunt răspândite constant.

 

De ce cupru?

Dintre toate metalele, cuprul este cel mai eficient pentru gătit. Este cel mai bun conductor metalic, în afară de argint.Temperatura se răspândește uniform pe toate părțile vaselor de gătit. Sosurile tale nu se vor mai arde sau se vor taia. Ciocolata topită va deveni jocul copiilor.

Acumulare perfectă de căldură. 

O tigaie de cupru roșie este o „tigaie verde”. Conductibilitatea ideală și acumularea optimă de căldură vă vor permite să economisiți multă energie. Acest lucru va face o diferență semnificativă asupra facturii dvs. de energie.

Asociat cu gastronomia pentru multe generații

Cupru înseamnă clasă și perfecțiune.

Stil atemporal care se potrivește perfect cu orice interior al bucătăriei.

De ce Falk Culinair?

Falk Culinair este o companie specializată în fabricarea de vase de calitate profesională de o calitate excepțională.

Falk Culinair a dezvoltat un cupru bimetal special care a fost introdus pe piață. O placă groasă de cupru este acoperită cu un strat foarte subțire de oțel inoxidabil sub presiune extrem de ridicată pentru a produce un produs de înaltă calitate. Vesela menține toate avantajele de conductivitate ale cuprului, în timp ce stratul exterior din oțel inoxidabil oferă produsului un aspect elegant, modern și durabil.

Calitate garantata

Vesela și ustensilele Falk Culinair sunt garantate pe viață atunci când sunt utilizate corect.

Măiestrie

Proporțiile, formele și rotunjirea marginilor au fost concepute în colaborare cu Bucătarii profesioniști.

Mânerele sunt proiectate ergonomic și sunt fabricate din fontă indestructibilă sau inox.

Dar întreținerea?

De generații, bucătarii au preferat întotdeauna vasele și cratițele din cupru solid

din cauza beneficiilor lor practice. Cu toate acestea, aceste tigăi clasice din cupru necesită o întreținere foarte mare pentru a menține strălucirea. Falk Culinair a limitat munca grea de întreținere în mod semnificativ pe baza a două îmbunătățiri importante:

Toate modelele au o finisare periată la exterior. Această finisare satinată este ușor de întreținut cu un burete foarte fin (de exemplu, Scotch Brite®).

Stratul interior din oțel inoxidabil va rezista la abraziune sau oxidare, asigurând ca tigaia să rămână permanent curată și igienică.