Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Oală cu capac antiaderentă-acoperire cu Diamant și Titan - TITAN PRO DOUBLE INDUCTION

DiamentruInălțimeCapacitatePret/buc
20,0 cm11,50 cm3,10 Litri 599,99
24,0 cm13,60 cm5,50 Litri 699,99

Dublă inducție, acoperire cu diamant și strat de armare din titan. Tehnologie de ultimă oră utilizată pentru o colecție de instrumente unice, durabile și performante.

Inducție ultra-stabilă. Două discuri din oțel inoxidabil închid corpul din aluminiu: nu se dilată sau se deformează atunci când este încălzit. Fund ultra-plat stabil pe plită, încălzire fără dispersie.
Rezistență de 4 ori mai mare. Strat de titan, armat și finisat cu pulbere de diamant și particule minerale cu duritate ridicată. Rezistent la pete, rezistent la zgârieturi de suprafață și acizi naturali din alimente.
Gătit și prăjit perfect.  Bucătărie mai sănătoasă, cu mai puțin ulei și mai puține grăsimi adăugate.
Tehnologie de vârf. De lungă durată și conceput atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru utilizarea intensivă. Se pot spăla în mașina vase. De încredere în fiecare preparat și potrivit chiar și pentru cei mai pretențioși bucătari.

Pentru toate sursele de caldură, inclusiv pentru inducției. Tigaia nu contine nichel, metale grele sau PFOA, fiind sigură pentru sănătate. 

Linie premium de cea mai înaltă calitate.
100% Made in Italy.

Pentru mărimea dorită, aveți posibilitatea să alegeți în căsuța "Adăugare in coș" înainte de "Cantitate" bifând diametrul dorit.

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Oală cu capac antiaderentă-acoperire cu Diamant și Titan - TITAN PRO DOUBLE INDUCTION
599
  • .99
  • RON
Stoc suficient
Optiuni produs