Thermos Takeya Inox 18/8 cu izolare dublă

Thermosul Takeya  cu pereți dubli ,vă permite să savurați, lichidul fără a îndepărta întregul capac.Perfect pentru hidratarea cu mâna în timpul mișcarii! Capacul rezistent la scurgeri este, de asemenea, izolat  pentru a proteja temperatura băuturii chiar mai mult

Thermosurile  din oțel inoxidabil de la Takeya păstrează băutura preferată, rece ca ghiața, timp de până la 24 de ore, sau fierbinte cu abur, până la 12 ore. Nu conține  BPA și sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate 18/8, avand gura largă pentru a putea introduce cuburi de gheață și pentru a permite o curățare ușoară. Fundul de protecție din silicon detașabil minimizează zgârieturile, permite o așezare liniștită și ajută Thermosul să rămână ân poziție corectă în suporturile pentru pahare.

Designul cu pereți dubli păstrează apa rece ca gheața pentru a vă ajuta  să vă simțiți fresh.

Izolarea prin vacuum menține sticlele fără condens.
Pudra acoperită pe stratul de silicon permite o aderență sigură - chiar și atunci când mâinile sunt transpirate (thermosul are un finisaj lucios)
Aromele nu păstrează gustul -poți liniștit să-ți prepari shake-uri, limonadă sau un ceai de plante...Thermosul se spală ușor și nu menține gustul, mirosul.
Fundul thermosului poate fi adăugat și e necesar  pentru o durabilitate sporită
Garanție pe viață: Awesome. Garantat.