S.C. PBC EFFECT S.R.L, este inscrisa la Registrul Comertului sub nr. J8/785/2016 , CF : RO35916249, organizată in baza legii romane, cu sediul in Str Avram Iancu  nr. 31I, Harman, Jud. Brasov, Romania.

Cont Banca: Banca Transilvania IBAN

RO67BTRLRONCRT0344557001 (RON)

or

RO17BTRLEURCRT0344557001 (EUR)

Telefon: +40268367622/FAX +40268367622

Telefon mobile (Orange):+40748054937/+40748024718/+40740581979

 

SITE - Domeniul classykitchen.ro este administrat de SC PBC EFFECT SRL

Navigarea pe site-ul classykitchen.ro urmată de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu prevederile de mai jos. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si conditii.

1. Definitii

Utilizator  – - Persoana fizica sau juridica, de drept public sau privat, care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre PBC EFFECT SRL si acesta si fara a necesita un CONT.

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produsele si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea S.C. PBC EFFECT S.R.L, este inscrisa la Registrul Comertului sub nr. J8/785/2016 , CUI :RO 35916249, organizata in baza legii romane, cu sediul in Str Avram Iancu  nr. 31I, Harman, Jud. Brasov, Romania.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.-Contract la distanta - conform definitiei cuprinse in O.U.G. 34/2014

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

SC PBC EFFECT administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al SC PBC EFFECT  sau a partenerilor, sunt strict interzise.

Conditii legate de comercializarea produselor:

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra ("Clientul") a prezentelor Conditii.

1.Pretul

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA 20%. Totalul produselor achizitionate este cel specificat in rubrica "Total comanda". In pretul produselor nu intra costurile de livrare si tarifele perceput de casa de curier. Preturile produselor prezentate pe www.classykitchen.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

2. Vanzarea produselor

Contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si PBC EFFECT SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

 

3. Termene de livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa dar nu poate fi mai mare de 14 zile

4.Transport

Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

Produsele sunt livrate prin curier rapid sau posta. La livrarea prin curier rapid -in cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare. In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp,in maxim 24 de ore de la primirea pachetului, pentru remedierea problemei.

.Taxe transport

Livrarea se efectueaza in mod gratuit pentru orice comanda cu valoare de peste 250 Lei (TVA inclus).

Produsele se livreaza in ambalajul original, sigilat al producatorului, impreuna cu factura si certificatul de garantie unde e cazul.

 

5. Modalitati de Plata

La livrare cu plata la  ramburs, direct  pe site: mobpay sau ordin de plata in avans.

 

6. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand  fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind Formularul de returnare si/sau alte tehnici de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal Nr inregistrare :0012482

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe classykitchen.ro, va primi comunicari comerciale din partea classykitchen.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. classykitchen.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, elefant.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe classykitchen.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a classykitchen.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre classykitchen.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC PBC EFFECT S.R.L.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre classykitchen.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

classykitchen.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe classykitchen.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date vor fi folosite de classykitchen.ro doar pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs. personale, in conditiile legii 667/2001.

16. LIMITAREA RASPUNDERII

Vanzatorul se face responsabil doar de conformitatea Comenzii. Acesta nu poate fi facut rapunzator de efectele produse prin utilizarea produsului  comandat atata timp cat produsul  comandat corespunde din punct de vedere al parametrilor tehnici si specificatiilor mentionate in descrierea produsului pe site si/sau in comanda.

 

8. Transferul dreptului de proprietate

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.classykitchen.ro se transfera la momentul primirii confirmarii platii integrale pretul integrale a  pentru produselor comandate, respectiv la momentul platii la livrare, in cazul vanzarii la distanta cu plata la livrare.

9. FORTA MAJORA

Prin forta majora se intelege orice eveniment imprevizibil, ce nu poate fi controlat sau influentat de parti si care nu poate fi evitat. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui astfel de eveniment de forta majora.

10. Legislatia aplicata

Legislatia aplicata cuprinde prevederi din: Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta guvernului nr.130/2000, republicata in MO. nr. 177/07.03.2008, modificata prin OG 174/2008, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 677/2001 privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestora, modificata si completata, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.