Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Tacâmuri 12 pers - 72 piese - Twist- Inox 18/10

Colecția Sambonet Twist are un  design cu linii stilizate  care inspiră o mișcare de răsucire ușoară, dar bine definită.

Formele exprimă toată eleganța și rafinamentul designului Sambonet.

Inox 18/10 cu un maner deosebit sinuos  si usor de manevrat

Perfect pentru cei care aleg stilul, eleganta si calitatea la masa

Setul include: 12 cuțite, 12 furculițe, 12 linguri , 12 lingurițe, 12 furculițe desrt , 12 cuțite cuțite desert, 1 lingură de servit, 1 furculiță de servit ,1 polonic,toate cu mânere MONOBLOC

Setul vine impachetat intr-o cutie eleganta fiind perfect pentru un cadou. 

Se pot spala in masina de spalat vase

ÎNAINTE ȘI DUPĂ FIECARE UTILIZARE: Spălați cu detergenți adecvați, evitând produsele pe bază de clor și înălbitorii, clătiți și uscați-le bine. Apoi depozitați-le într-un loc uscat. Nu folosiți bureți sau cârpe abrazive și din sârmă. Îndepărtați imediat reziduurile de sare (NaCl), lămâie, oțet, sosuri pe bază de roșii etc. Dacă folosiți mașina de spălat vase, asigurați-vă că tratamentul include uscare și lustruire perfectă și dacă nu, procedați manual cu o cârpă uscată. Lamele cutitelor sunt realizate din inox l intarit martensitic 420 care asigura durabilitatea ascutirii dar face materialul mai sensibil la atacurile corozive. Este esențial să asigurați o curățare adecvată prin spălarea și uscarea cuțitelor imediat după utilizare.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Tacâmuri 12 pers - 72 piese - Twist- Inox 18/10
7,199
  • .99
  • RON
Stoc suficient

Produse vizualizate recent