Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Tacâmuri 6 pers - 36 piese Inox 18/10 Royal

Setul include: 6 cuțite,6 furculițe,6 linguri, 6 lingurite desert, 6 furculițe desert/aperitiv , toate în mâner monoblock 

Tacâmuri solide și la îndemână, la un preț rezonabil.

Stil clasic și rafinat revăzut într-o cheie contemporană.

Grosime 3 mm.

Detaliu evidențiat al mânerului original Sambonet.

Fabricat din inox  18/10 de înaltă calitateși poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Elegant și plin de farmec . Datorită firului dublu în relief și desenul mânerului original Sambonet , colecția Royal exprimă tot ce este mai bun din excelența de producție a mărcii și îi sporește renumele.

Înainte și după fiecare utilizare: Spălați tacamurile din oțel inoxidabil în apă fierbinte și soluție neutră de spălare (detergent). Nu utilizați detergenți sintetici care conțin clor sau detergenți puternici de alcalii. Apoi, uscați bine înainte de a fi depozitate într-o zona uscată. Orice reziduuri de alimente, în special de sare (NaCI), lamaie, oțet, roșii etc., trebuie îndepărtate cu grijă pentru a preveni coroziunea. În cazul în care piesele sunt spălate în mașina de spălat vase, verificați dacă la sfârșitul ciclului de spălare acestea sunt uscate perfect. Dacă nu, uscați-le bine cu un prosop.  Lamele de cuțite sunt realizate din oțel inoxidabil martensitic 420 și temperat, asigurând marginile de tăiere de lungă durată, dar sunt mai puțin rezistente la coroziune. Prin urmare, spălați cu atenție, uscați și păstrați cu grija tacamurile după utilizare.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Tacâmuri 6 pers - 36 piese Inox 18/10 Royal
1,199
  • .99
  • RON
Stoc suficient

Produse vizualizate recent