Termene de livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa pe stoc  dar nu poate fi mai mare de 30 zile, datorită faptului ca produsele Corelle si Visions vin din Anglia si datorită BREXIT-ului se efectuează vămuirea. Produsele Sambonet si Paderon au termen de livrare nu mai mult de 15 zile. Vă mulțumim pentru ințegere.

De asemenea , vă anunțăm ca producția din SUA  (Corelle și Visions) a fost limitată din cauza COVID 19 iar reaprovizionarea va fi cel mai probabil la sfârșitul anului. 

Transport

Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

Produsele sunt livrate numai prin curier rapid  La livrarea prin curier rapid -in cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare. In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp,in maxim 24 de ore de la primirea pachetului, pentru remedierea problemei.

Taxe transport

Livrarea se efectueaza in mod gratuit pentru orice comanda cu valoare de peste 500 Lei (TVA inclus). Pentru km exteriori sediului livratorului, se achita o taxa suplimentara.

Produsele se livreaza in ambalajul original, sigilat, al producatorului, impreuna cu factura si certificatul de garantie unde e cazul.

Modalitati de Plata

  • La livrare cu ramburs,
  • direct  pe site: mobpay
  • ordin de plata in avans.

Daca suneti posesorul unui card de credit CardAvantaj, Garanti Bonus Card, Star BT sau Alpha Bank , de asemenea puteti sa platiti online produsele cumparate.