Farfurii Corelle®  - Sticla  Vitrelle® Folosire & Îngrijire

Citiţi cu atenţie  aceste instrucțiuni și salvați-le pentru mai tîrziu

Farfuriile  Corelle® și bolurile sunt realizate din sticlă Vitrelle® asemanatoare porțelanului. Cănile sunt realizate din porțelan sau ceramică așa cum este menționat pe ambalaj. Vă rugăm să examinați informațiile de mai jos  înainte de utilizare.

Produsele Corelle® pot fi folosite pentru servirea și a reîncălzirea alimentelor în cuptoarele cu microunde sau cuptoare convenționale preîncalzite la o temperature de până la 176 ° C

Toate produsele sunt din STICLĂ PORŢELANATA SI CERAMICĂ  și SE POT  sparge datorită unei utilizări defectuoase.

Dacă vasul cade pe jos , pe o pardoseală( suprafată) dură, se poate sparge imediat, sau poate să capate fisuri microscopice care –l vor face să se spargă mai tarziu..

In acest caz ( in care vasul cade pe o suprafata dura) , vasul se sparge in bucati mici si produce zgomot.

Farfuriile au o garanție de utilizare minimum 3 ani.

Atenționări 

Nerespectand avertismentele de mai jos, riscați spargerea imediată a  produselor , ceea ce poate duce la vătămări corporale sau pagube materiale. Farfuriile Corelle® sunt destinate exclusiv uzului casnic normal.

NU utilizați produsele în apropierea oricărei alte surse de încălzire directă, cum ar fi flăcără deschisă!

Evitați schimbările bruște de temperatură. NU adăugați lichid rece pe un produs  fierbinte sau nu puneți un produs fierbinte pe o suprafață umedă rece. Aceste schimbări bruște de temperatură pot provoca spargerea vaselor !

NU folosiți produsele în cuptorul cu  microunde înercînd sa coaceți popcorn sau alte  alimente semipreparate special ambalate pentru a fi preparate ca atare.

NU se încălzește un vas gol într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare,să vă arda și să-l aruncați din maini și astfel se poate fisura sau sparge.

NU supraîncălziți ulei sau unt pe farfurie în cuptorul cu microunde.

NU mai folosiți sau reparați orice produs care este ciobit,crăpat, sau grav zgâriat.Vasele  deteriorate se pot sparge sau sfărâma fără avertisment mai tarziu.

NU fortati căderea sau lovirea împotriva unui obiect dur ca de exemplu  o pardoseala tare

NU folosiți curaţători abrazivi, bureți de sârmă, sau orice obiect care va zgâria produsul

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Vasele Visions® si Corningware  sunt foarte flexibile și eficiente în folosire.Acestea  pot fi mutate de la cald sau rece , din congelator la cuptor,din cuptorul cu microunde, direct pe flacăra aragazului sau pe plita electrică și apoi la masina de spalat vase sau chiuveta - indiferent de căt de cald sau rece este vasul.

Vasele Visions® SUNT ușor de curățat și nu se pătează sau nu rețin mirosurile așa cum se întămplă cu cele din metal ori  din plastic.

Vasele Visions® nu contin minerale radioactive cum e plumbul sau cadmiu astfel ca puteti pastra cu incredere mancarea in ele.

Utilizare direct pe flacără: 

Vesela Visions®  reține căldura atât de bine încăt puteți seta sursa de căldură mult mai mică decât în ​​mod normal pentru a economisi energie sau gaz. Acest lucru ajută, de asemenea, la prevenirea lipirii sau arderii produselor alimentare. 

Utilizare in cuptor convențional  și griller:

Vasele Visions®  sunt ideale pentru toate tipurile de cuptoare : convenționale, și cuptoare cu microunde

Utilizare in frigider și congelator. Vasele (oalele) Visions ®  de gătit pot fi mutate direct de la frigider sau congelator direct la aragaz, în cuptor sau microunde.

Îngrijire. Utilizați numai ustensile din lemn, nailon sau  plastic. Ustensile de metal pot zgâria sau lăsa urme pe suprafața de gătit . La curațare utilizați numai bureți din plastic sau  nailon - non-abrazive. 

Siguranță.  Vasele Visions®  sunt fabricate din sticlă/ ceramică și sunt casante, așa că vă rugăm să aveți grijă în timpul utilizării.

NU folosiți vesela Visions ® la prăjire la flacăra puternică

NU utilizați vasele pentru a face floricele de porumb, a carameliza zahărul sau a face bomboane.

NU incercați repararea  vaselor in cazul în care s-au fisurat sau spart,