•     Culoare
  •     Capacitate
  •     Dimensiune
  •     Cantitate comandata
-RON

Colecția Premium Porțelan Churchill Raku

Churchill Studio Prints Raku este o colecție unică, atrăgătoare de farfurii și boluri. Cu o culoare albastră de topaz  distinctivă sau neagră și siluete frumoase, această gamă are o prezență fermecătoare pe masă, care se potrivește mesei casual și formale. 

Seria modelului Raku este inspirat de procesul tradițional de glazurare, cunoscut sub numele de Raku Burning, care creează modele unice și elegante. Acest model este imprimat sub glazura care formează stratul de protecție și prelungește durata de viață a porțelanului. Finisaj ecologic excelent.

Emulând un finisaj glazural artizanal, această colecție combină o estetică impresionantă cu o durabilitate remarcabilă. 

Churchill Studio Prints Raku este, de asemenea, puternic și practic. 

Farfuriile din porțelan super vitrificat produse de Churchill sunt printre cele mai puternice din lume și asigură performanțe de lungă durată. Aceste articole au fost special concepute pentru a răspunde cerințelor unui mediu profesionist rapid și pentru a oferi marcaje metalice și rezistență la șocuri termice. 

Mai mult, produsele super-vitrificate ale Churchill îndeplinesc standardul de calitate al Institutului Britanic de Standarde, BS 4034, și sunt fabricate în conformitate cu sistemul de management al calității ISO 9001 de renume mondial. 

Vesela din această colecție este construită pentru a rezista la 5000 de cicluri de mașini de spălat vase și sunt stivuibile . Ecologizarea Churchill este o glazură de înaltă performanță, care îmbunătățește performanța produsului și își prelungește durata de funcționare. 

Churchill este un important producător de articole de masă ceramică de înaltă calitate, cu o istorie lungă, ilustră în industria de catering și ospitalitate. Churchill continuă să confecționeze vesela în Stoke-on-Trent și are origini adânci înrădăcinate în Potteries care ajung până în 1795.