•     Diametru
  •     Capacitate
  •     Dimensiune
-RON

Colecția Porțelan Ariane Prime

Ariane Fine Porcelain vă aduce vesela de porțelan premium.  Colecția respectă un principiu de bază al designului, dar introduce un fel de finețe inegalabilă. Această colecție oferă o soluție completă de masă cu gama largă de articole disponibile în diferite dimensiuni.

Porțelanul Ariane este produs pentru a rezista la cele mai solicitante medii de servicii alimentare. Ideal pentru toate unități de servire, catering , restaurante, pensiuni.referate mărci de articole de masă din porțelan de către restaurante și hoteluri.

Rezistența la Ciobire

Compoziția semnificativă a materiilor prime cu înaltă alumină folosită de porțelanul fin Ariane oferă stabilitate  și rezistență la ciobirea punctelor critice precum marginile plăcilor.

Folosirea în cuptorul convențional

Porțelanul Ariane Fine este în siguranță folosit în cuptor deorece temperatura farfuriei crește treptat pentru a asigura o gătire blândă a alimentelor, ceea ce înseamnă că mâncărurile dvs. își vor păstra aroma mai lungă și mai proaspătă.

Folosirea în cuptor cu microunde

Porțelanul fin Ariane asigură gătirea sau reîncălzirea rapidă în cuptorul cu microunde, fără a modifica gustul sau aroma mâncărurilor tale.

Menținerea temperaturii

Odată puse pe masă. farfuriile păstrează căldura, asigurând conținutul la temperatura potrivită, oferindu-ți timp să te bucuri de mâncare.

Mașina de spălat vase

Smaltul de ultima generatie al portelanului Ariane Fine este lucios si usor de curatat. Se pot spăla în mașina de spălat vase culoarea ramanânând neschimbată

Rezistența la Șocuri mecanice

Calitatea porțelanului fin Ariane asigură rezistența la șocuri. Farfuriile sunt stivuibile.

Rezistența la Șoc termice

De la congelator până la cuptorul cu microunde, porțelanul Ariane Fine rezistă la diferențe de temperatură datorită calității ridicate a materialului său, ceea ce îl face rezistent la șocuri termice.

Asigură o Igiena 100%

Porțelanul fin Ariane este un produs 100% natural, garantat că nu conține plumb și  cadmiu. Suprafața vasului este neporoasă și nu absoarbe grăsimi, umiditate, mirosuri sau bacterii asigurându-vă igiena optimă.

Această colecție are garanție pe tot parcursul vieții pentru platourile rotunde și plate.

Prețurile sunt în funcție de dimensiunea farfuriilor

Pentru produsul dorit, aveți posibilitatea să alegeți în căsuța "Adaugare in cos" înainte de "Cantitate" bifând dimensiunea dorită