Din gama brandului Corelle fac parte:

  • Corelle®
  • Vision®
  • Corningware®

Brandul Corelle®,veselă  cu un design elegant, inspiră:

Inteligenţă, eleganţă, durabilitate
Ultra-rezistent, ultra-light Corelle® a făcut debutul în vesela de bucătărie la începutul anilor 1970. Pentru mai mult de patru decenii, bucătari inspirați au fost chestionaţi la căt de mult le pasă de clienţii pe care îi servesc - chiar și atunci când este o cină marți seara acasă.

Au venit cu sugestii care au ajutat producătorul la diversificarea gamei de produse.

Este o poveste care stă la baza celui mai popular brand farfurii.  Materialul revoluționar care a făcut ca acest produs să fie rezistent, este un laminat special din trei straturi de sticlă numit Vitrelle®, destinat initial  ecranelor TV de primă generație a anilor 1940.

Producătorul CORNING® a recunoscut calitățile practice ale sticlei Vitrelle când a creat brandul Corelle - greutatea redusă și combinația de subtirimea și rezistenţa era sigur că vor fi apreciate de către gospodării americane. Da, este durabil, dar brandul Corelle a câștigat o reputație ca un produs premium datorita stilului in-touch si design. Mai mult de 2.000 de modele au fost proiectate din 1970!

Atunci când investiți în Corelle veselă, veți obține:

DURABILITATE:
Materialul de sticlă Vitrelle este rezistent la  spargere, zgărieturi si decolorare.

STIL:
Brandul Corelle are o gamă largă de modele pentru a se potrivi stilului dvs. personal - fie că este vorba un aspect modern, sau ceva mai clasic, vasele Corelle vă pot ajuta să vă construiți un aranjament de masă în nenumărate moduri.

COMODITATE:
Vasele Corelle  se pot folosi în cuptorul cu microunde, cuptor, frigider, congelator și mașină de spălat vase în condiții de siguranță

EFICIENŢĂ:
Farfuriile Corelle  sunt subțiri și se pot stivui frumos, economisind spațiu valoros în dulapurile de bucătărie

GARANŢIE:
Noi vom înlocui orice produs marca Corelle realizat cu sticla Vitrelle care s-a spart sau ciobit în termen de trei ani de utilizare normală *

IN STIL, DAR SI ZI CU ZI
De peste  patru decenii, farfuriile Corelle au ţinut  bucătăriile  și camerele de luat masa în pas cu moda. Culoarea, modele, forme (cum ar fi forma pătrată introdusă în 2005), și chiar și cele cu modelele imprimate s-au păstrat  contemporane, versatile și la modă. Brandul şi-a căstigat locul pentru o  cină obişnuită dar și  pentru mese sofisticate. 

Vă garantăm că musafirii dumneavoasrtră vor fi încăntaţi de aspectul impresionant al unei mese festive.

Producătorul brandului Corelle, CORNING  este marcă inregistrată a  WorldKitchen, LLC SUA

GARANTĂM CĂ PRODUSELE VĂNDUTE PE ACEST SITE SUNT ORIGINALE ŞI SUNT ACHIZIŢIONATE PRIN INTERMEDIUL WORLD KITCHEN LLC CARE, DIN DORINŢA DE A ADUCE ACEST MINUNAT PRODUS IN EUROPA, A DESCHIS UN DEPOZIT IN OLANDA IAR LIVRAREA COMENZII SE FACE IN 2-3 ZILE. 

Recomandăm cu căldură şi încredere vesela Corelle administratorilor de restaurante, pensiuni, saloane de evenimente.

Este o investiţie inţeleaptă: eleganţă, rezistenţă, durabilitate.

DE CE CORELLE®?
Farfuriile din colectia Corelle® fie in seturi, fie la bucata au GARANTIE 3 ANI de la producatorul american World Kitchen LLC Cu alte cuvinte: daca clientului i s-a spart farfuria, s-a ciobit, s-a zgariat pe perioada garantiei, O INAPOIAZA SI PRIMESTE ALTA IN SCHIMB.
Pot fi folosite in cuptorul cu microunde , frigider & cuptorul aragazului preincălzit în condiții de siguranță.
Pot fi spălate in maşina de spălat vase.
Desenul işi pastrează culoarea nu se şterge sau zgărie.
Pentru colectia Visions® si Corningware® (vase , cratitile din sticla, casererolele albe) producatorul acorda o GARANTIE de 10 ani. Cu alte cuvinte: daca clientului i s-a spart vasul, s-a ciobit, s-a zgariat pe perioada garantiei, IL INAPOIAZA SI PRIMESTE ALTUL IN SCHIMB.
Se pot pune din frigider direct pe flacara, se poate gati in ele si se intretin usor: nu se pateaza, nu pastreaza mirosul mancarii in ele si se spala usor.INTREBARE: EXISTA ASEMENEA GARANTII IN ROMANIA? NU CRED
CLIENTII NOSTRI: SUNT INTELIGENTI, AU SIMTUL ESTETICULUI, APRECIAZA LUCRURILE DE CALITATE SI NU KITSCH-URILE si nu in ultimul rand CLIENTII NOSTRI SUNT IN PAS CU NOUL