Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Serviciu de masă , Farfurii în set 18 piese-Corelle® Simple Lines

Corelle® Square™ este un set elegant pentru masă,cu forme pătrate şi colțuri rotunjite care imbină cu  siguranță perfect tradiţia şi trendul actual. Dă impresia de proaspăt, cu un look-versatil minunat pentru masa de zi cu zi dar şi pentru mesele festive

Modelul este  contemporan cu linii negre desenate pe un fundal alb, într-o formă elegantă pătrată cu colțuri rotunjite. 

Un cadou elegant pentru cei dragi!

Square™ Simple Lines conține: 6 platouri 26.5 cm , 6 farfurii intinse 22.75 cm,  boluri multifuncţionale 650mL

Corelle este vasul perfect pentru a transforma o zi obişnuită intr-o zi specială!

Colecţia Corelle® Square™ întruchipează rafinamentul subtil şi sofisticat fiind  celebră prin durabilitatea si rezistenţa brandului Corelle®.

Poate fi folosit in cuptorul cu microunde , frigider & cuptorul aragazului preincălzit în condiții de siguranță.

Poate fi spălat in maşina de spălat vase.

Desenul isi pastreaza culoarea nu se sterge sau zgărie.

Sticla Vitrelle® este uşoara,stivuibilă & rezistentă la lovituri  şi zgărieturi

Sticla Vitrelle® este fabricată în USA

3 Ani Garanţie limitată

World Kitchen, LLC va înlocui orice produs Corelle®şi sticla Vitrelle® , care  se crapă,sparge sau zgărie în termen de TREI ANI de la data cumpărării. Cănile din PORTELAN SI CERAMICA nu sunt incluse. În cazul în care produsul exact nu este disponibil, acesta va fi înlocuit cu un element comparabil. Această garanție se aplică numai produselor deteriorate în timpul utilizării normale de uz casnic. Ea nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijență, spargeri accidentale sau încercare de reparare.

Pentru ca această garanție să se aplice, proprietarul trebuie să urmeze ISTRUCŢIUNILE DE INGRIJIRE SI FOLOSIRE. În cazul în care doriți să faceți o solicitare de garanție, contactați distribuitorul.

 

Păstrați produsul, așa cum este pentru ca vi se poate cere să-l înnapoiaţi. Daune accidentale și pe cale de consecință sunt excluse în mod expres din această garanție.

Citiţi cu atenţie  aceste instrucțiuni și salvați-le pentru mai tîrziu

Farfuriile  Corelle® și bolurile sunt realizate din sticlă Vitrelle®. Cănile sunt realizate din porțelan sau ceramică așa cum este menționat pe ambalaj. Vă rugăm să examinați informațiile de mai jos  înainte de utilizare.

 

Produsele Corelle® pot fi folosite pentru servirea și a reîncălzirea alimentelor în cuptoarele cu microunde sau cuptoare convenționale preîncalzite la o temperature de până la 176 ° C

Toate produsele sunt din STICLĂ PORŢELANATA SI CERAMICĂ   si SE POT  sparge datorita unei utilizări defectuoase.

Dacă vasul cade pe jos , pe o pardoseală( suprafată) dură, se poate sparge imediat, sau poate să capate fisuri microscopice care –l vor face să se spargă mai tarziu.

.

In acest caz ( in care vasul cade pe o suprafata dura) , vasul se sparge in bucati mici si produce zgomot.

 

Farfuriile Corelle® se pot spăla  manual sau  într-o mașină de spălat vase automata dar  aranjate in aşa fel  încăt să nu se lovească una de cealaltă. 

Atenționări 

Nerespectand avertismentele de mai jos, riscati spargerea imediata a  produselor , ceea ce poate duce la vătămări corporale sau pagube materiale. Produsul Corelle® este destinat exclusiv uzului casnic normal.

 

NU utilizați produsele în apropierea oricărei alte surse de încălzire directă, cum ar fi flăcări deschise!

Evitați schimbările bruște de temperatură. NU adăugați lichid rece pe un produs  fierbinte sau nu puneți un produs fierbinte pe o suprafață umedă rece. Aceste schimbări bruște de temperatură pot provoca spargerea vaselor !

NU folosiți produsele in cuptorul cu  microunde cu  pungi de popcorn sau alte  alimente semipreparate special ambalate pentru a fi preparate ca atare.

NU se încălzește un vas gol într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU se încălzește o cantitate mică de alimente într-un vas mai mare într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU supraîncălzi ulei sau unt în cuptorul cu microunde. Folosiți cantitatea minimă ( timpul minim ) de gătire.

NU mai folosiți sau reparați orice produs  care este ciobit,crăpat, sau grav zgâriat.Vasele  deteriorate se pot rupe sau sfărâma fără avertisment.

NU fortati căderea sau lovirea împotriva unui obiect dur. Pe o pardoseala tare

NU folosiți curaţători abrazivi, bureți de sârmă, sau orice obiect care va zgâria produsul.

 

Set: 18 piese-Set 6 persoane
Tip Produse: Seturi
Model: Cu Model Desenat
Forma: Patrată
Culoare: Alb, Negru
Cești: Fără cești
Se poate vinde: În set și la bucată
Persoane: 6 persoane
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Serviciu de masă , Farfurii în set 18 piese-Corelle® Simple Lines
1,359
  • .99
  • RON
Stoc suficient