Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Serviciu de masă , Farfurii în set 16 piese- Corelle® Endless Thread

Corelle® Endless Thread 16-pc conţine: 4 platouri 26 cm , 4 farfurii întinse 22 cm, 4 boluri multifuncţionale 650 mL, 4 Ceşti din Porţelan 355 mL.

Acest model simplu, dar sofisticat, evocă un sentiment de mișcare, cu un stil modern, jucăus. Cu un motiv liniar clasic dar și elegant intr-o  compoziție alb-negru armonizată, adăugă eleganță la orice masă.

Corelle este vasul perfect pentru a transforma o zi obişnuită într-o zi specială!

Colecţia Corelle® Boutique™  Endless Thread 16-pc întruchipează rafinamentul subtil şi sofisticat fiind  celebră prin durabilitatea si rezistenţa brandului Corelle®.

Poate fi folosit in cuptorul cu microunde , frigider & cuptorul aragazului preincălzit în condiții de siguranță.

Poate fi spălat in maşina de spălat vase.

Desenul işi pastrează culoarea nu se şterge sau zgărie.

Sticla Vitrelle® este uşoară,stivuibilă & rezistentă la lovituri  şi zgărieturi

Sticla Vitrelle® este fabricată în USA

3 Ani Garanţie limitată

Ceştile nu sunt in garanţie

World Kitchen, LLC va înlocui orice produs Corelle®şi sticla Vitrelle® , care  se crapă,sparge sau zgărie în termen de TREI ANI de la data cumpărării. Cănile din PORTELAN SI CERAMICA nu sunt incluse. În cazul în care produsul exact nu este disponibil, acesta va fi înlocuit cu un element comparabil. Această garanție se aplică numai produselor deteriorate în timpul utilizării normale de uz casnic. Ea nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijență, spargeri accidentale sau încercare de reparare.

Pentru ca această garanție să se aplice, proprietarul trebuie să urmeze ISTRUCŢIUNILE DE INGRIJIRE SI FOLOSIRE. În cazul în care doriți să faceți o solicitare de garanție, contactați distribuitorul.

Păstrați produsul, așa cum este pentru ca vi se poate cere să-l înnapoiaţi. Daune accidentale și pe cale de consecință sunt excluse în mod expres din această garanție.

Farfurii Corelle®  - Sticla  Vitrelle® Folosire & Îngrijire

Citiţi cu atenţie  aceste instrucțiuni și salvați-le  pentru referință.

Farfuriile  Corelle® și bolurile sunt realizate din sticlă Vitrelle®. Cănile sunt realizate din porțelan sau ceramică așa cum este menționat pe ambalaj. Vă rugăm să examinați informațiile privind partea de jos a elementelor înainte de utilizare.

Produsele Corelle® pot fi folosite pentru servirea și a reîncălzirea alimentelor în cuptoarele cu microunde sau cuptoare convenționale preîncalzite la o temperature de până la 350 ° F -176 ° C

Toate produsele din STICLĂ PORŢELAN SI CERAMICĂ SE POT  sparge datorita unei utilizări defectuoase. O picătură sau o lovitură împotriva unui obiect dur poate provoca spargerea  imediată sau suficiente daune , astfel încât produsul se spage mai târziu, pentru nici un motiv aparent. O astfel de spargere poate face un zgomot și se poate rupe în mai multe bucăți mici. Fii atent la manipularea altor produse ascuțite.

Se spală farfuriile Corelle® manual sau  într-o mașină de spălat vase automata aranjate in aşa mod încăt să nu se lovească una de cealaltă.

Atenționări

Nerespectarea  avertismentelor de mai jos, poate provoca ca un produs să se rupă sau să spargă imediat sau cu întârziere, ceea ce duce la vătămări corporale sau pagube materiale. Produsul Corelle® este destinat exclusiv uzului casnic normal.

NU utilizați produsele în apropierea oricărei alte surse de încălzire directă, cum ar fi flăcări deschise

Evitați schimbările bruște de temperatură. NU adăugați lichid rece pe un produs  fierbinte sau nu puneți un produs fierbinte pe o suprafață umedă rece. Aceste schimbări bruște de temperatură pot provoca spargere.

NU folosiți produsele in cuptorul cu  microunde cu  pungi de popcorn sau alte  alimente semipreparate special ambalate pentru a fi preparate ca atare.

NU se încălzește un vas gol într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU se încălzește o cantitate mică de alimente într-un vas mai mare într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU supraîncălzi ulei sau unt în cuptorul cu microunde. Folosiți cantitatea minimă de timp de gătire.

NU folosiți sau reparați orice element care este cioplit, crăpat, sau grav zgâriat.vasele  deteriorate se pot rupe sau sfărâma fără avertisment.

NU fortati căderea sau lovirea împotriva unui obiect dur.

NU folosiți curaţători abrazivi, bureți de sârmă, sau orice obiect care va zgâria produsul.

Amplasaţi produsele din ceramică pe o cărpa moale pentru a evita zgărierea.

Set: 16 piese Set 4 persoane
Model: Cu Model Desenat
Forma: Patrată
Culoare: Gri, Alb
Cești: Cu cești
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Serviciu de masă , Farfurii în set 16 piese- Corelle® Endless Thread
849
  • .99
  • RON
Acest produs nu mai exista in oferta noastra.