Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Farfurie Aperitiv-Desert 17 cm-Amalfi Verde

Un design sofisticat cu o împletire de mărgele luminoase îndrăznețe între alb și nisipos fac ca masa sa aibe un decor elegant.

Corelle® Amalfi Verde farfurie aperitiv/desert 17 cm. 

Corelle este vasul perfect pentru a transforma o zi obişnuită într-o zi specială!

Colecţia Corelle®  întruchipează rafinamentul subtil şi sofisticat fiind  celebră prin durabilitatea si rezistenţa brandului Corelle®.

Pot fi folosite în cuptorul cu microunde , frigider & cuptorul aragazului preincălzit în condiții de siguranță.

Pot fi spălate în maşina de spălat vase.

Desenul îşi păstrează culoarea, nu se şterge sau zgărie.

Sticla Vitrelle® este uşoară,stivuibilă & rezistentă la lovituri  şi zgărieturi

Sticla Vitrelle® este fabricată în USA

3 Ani Garanţie limitată

World Kitchen, LLC va înlocui orice produs Corelle®şi sticla Vitrelle® , care  se crapă,sparge sau zgărie în termen de TREI ANI de la data cumpărării. Cănile din PORTELAN SI CERAMICA nu sunt incluse. În cazul în care produsul exact nu este disponibil, acesta va fi înlocuit cu un element comparabil. Această garanție se aplică numai produselor deteriorate în timpul utilizării normale de uz casnic. Ea nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijență, spargeri accidentale sau încercare de reparare.

Pentru ca această garanție să se aplice, proprietarul trebuie să urmeze ISTRUCŢIUNILE DE INGRIJIRE SI FOLOSIRE. În cazul în care doriți să faceți o solicitare de garanție, contactați distribuitorul.

Păstrați produsul, așa cum este pentru ca vi se poate cere să-l înnapoiaţi. Daune accidentale și pe cale de consecință sunt excluse în mod expres din această garanție.

Citiţi cu atenţie  aceste instrucțiuni și salvați-le pentru mai tîrziu

Farfuriile  Corelle® și bolurile sunt realizate din sticlă Vitrelle®. Cănile sunt realizate din porțelan sau ceramică așa cum este menționat pe ambalaj. Vă rugăm să examinați informațiile de mai jos  înainte de utilizare.

 

Produsele Corelle® pot fi folosite pentru servirea și a reîncălzirea alimentelor în cuptoarele cu microunde sau cuptoare convenționale preîncalzite la o temperature de până la 176 ° C

Toate produsele sunt din STICLĂ PORŢELANATA SI CERAMICĂ   si SE POT  sparge datorita unei utilizări defectuoase.

Dacă vasul cade pe jos , pe o pardoseală( suprafată) dură, se poate sparge imediat, sau poate să capate fisuri microscopice care –l vor face să se spargă mai tarziu.

.

In acest caz ( in care vasul cade pe o suprafata dura) , vasul se sparge in bucati mici si produce zgomot.

 

Farfuriile Corelle® se pot spăla  manual sau  într-o mașină de spălat vase automata dar  aranjate in aşa fel  încăt să nu se lovească una de cealaltă. 

Atenționări 

Nerespectand avertismentele de mai jos, riscati spargerea imediata a  produselor , ceea ce poate duce la vătămări corporale sau pagube materiale. Produsul Corelle® este destinat exclusiv uzului casnic normal.

 

NU utilizați produsele în apropierea oricărei alte surse de încălzire directă, cum ar fi flăcări deschise!

Evitați schimbările bruște de temperatură. NU adăugați lichid rece pe un produs  fierbinte sau nu puneți un produs fierbinte pe o suprafață umedă rece. Aceste schimbări bruște de temperatură pot provoca spargerea vaselor !

NU folosiți produsele in cuptorul cu  microunde cu  pungi de popcorn sau alte  alimente semipreparate special ambalate pentru a fi preparate ca atare.

NU se încălzește un vas gol într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU se încălzește o cantitate mică de alimente într-un vas mai mare într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU supraîncălzi ulei sau unt în cuptorul cu microunde. Folosiți cantitatea minimă ( timpul minim ) de gătire.

NU mai folosiți sau reparați orice produs  care este ciobit,crăpat, sau grav zgâriat.Vasele  deteriorate se pot rupe sau sfărâma fără avertisment.

NU fortati căderea sau lovirea împotriva unui obiect dur. Pe o pardoseala tare

NU folosiți curaţători abrazivi, bureți de sârmă, sau orice obiect care va zgâria produsul

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Farfurie Aperitiv-Desert 17 cm-Amalfi Verde
42
  • .99
  • RON
Stoc suficient (9999)

Produse vizualizate recent