Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Serviciu de masă , Farfurii în set 16 piese-Corelle® Cherish

Această broderie cu flori delicate intr-o formă contemporană aduce un dram de romantism şi rafinament subtil la masă

Corelle® Coupe Embossed™ Cherish conţine: 4 platouri 26 cm ,  4 farfurii  întinse 22 cm,  4 Ceşti de Porţelan 340mL, 4 boluri multifuncţionale 650mL

Recomandăm cu căldură şi încredere vesela Corelle administratorilor de restaurante, pensiuni, saloane de evenimente.

Este o idee inţeleaptă pentru administratorii de restaurante, pensiuni, săli de evenimente să investească in aceste farfurii care au calitatea de a fi rezistente, durabile si elegante. 

              

Corelle este vasul perfect pentru a transforma o zi obişnuită într-o zi specială!

Colecţia Coupe Embossed întruchipează rafinamentul subtil şi sofisticat fiind  celebră prin durabilitatea si rezistenţa brandului Corelle®.

Poate fi folosit in cuptorul cu microunde , frigider & cuptorul aragazului preîncălzit în condiții de siguranță. Poate fi spălat in maşina de spălat vase.

Desenul işi pastrează culoarea, nu se şterge sau zgărie.

Sticla Vitrelle® este uşoară,stivuibilă & rezistentă la lovituri  şi zgărieturi

 

Sticla Vitrelle® este fabricată în USA

3 Ani Garanţie limitată

Ceştile nu sunt incluse în garanţie

World Kitchen, LLC va înlocui orice produs Corelle®şi sticla Vitrelle® , care  se crapă,sparge sau zgărie în termen de TREI ANI de la data cumpărării. Cănile din PORTELAN SI CERAMICA nu sunt incluse. În cazul în care produsul exact nu este disponibil, acesta va fi înlocuit cu un element comparabil. Această garanție se aplică numai produselor deteriorate în timpul utilizării normale de uz casnic. Ea nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijență, spargeri accidentale sau încercare de reparare.

Pentru ca această garanție să se aplice, proprietarul trebuie să urmeze ISTRUCŢIUNILE DE INGRIJIRE SI FOLOSIRE. În cazul în care doriți să faceți o solicitare de garanție, contactați distribuitorul.

Păstrați produsul, așa cum este pentru ca vi se poate cere să-l înnapoiaţi. Daune accidentale și pe cale de consecință sunt excluse în mod expres din această garanție.

Citiţi cu atenţie  aceste instrucțiuni și salvați-le pentru mai tîrziu

Farfuriile  Corelle® și bolurile sunt realizate din sticlă Vitrelle®. Cănile sunt realizate din porțelan sau ceramică așa cum este menționat pe ambalaj. Vă rugăm să examinați informațiile de mai jos  înainte de utilizare.

 

Produsele Corelle® pot fi folosite pentru servirea și a reîncălzirea alimentelor în cuptoarele cu microunde sau cuptoare convenționale preîncalzite la o temperature de până la 176 ° C

Toate produsele sunt din STICLĂ PORŢELANATA SI CERAMICĂ   si SE POT  sparge datorita unei utilizări defectuoase.

Dacă vasul cade pe jos , pe o pardoseală( suprafată) dură, se poate sparge imediat, sau poate să capate fisuri microscopice care –l vor face să se spargă mai tarziu.

.

In acest caz ( in care vasul cade pe o suprafata dura) , vasul se sparge in bucati mici si produce zgomot.

 

Farfuriile Corelle® se pot spăla  manual sau  într-o mașină de spălat vase automata dar  aranjate in aşa fel  încăt să nu se lovească una de cealaltă. 

Atenționări 

Nerespectand avertismentele de mai jos, riscati spargerea imediata a  produselor , ceea ce poate duce la vătămări corporale sau pagube materiale. Produsul Corelle® este destinat exclusiv uzului casnic normal.

 

NU utilizați produsele în apropierea oricărei alte surse de încălzire directă, cum ar fi flăcări deschise!

Evitați schimbările bruște de temperatură. NU adăugați lichid rece pe un produs  fierbinte sau nu puneți un produs fierbinte pe o suprafață umedă rece. Aceste schimbări bruște de temperatură pot provoca spargerea vaselor !

NU folosiți produsele in cuptorul cu  microunde cu  pungi de popcorn sau alte  alimente semipreparate special ambalate pentru a fi preparate ca atare.

NU se încălzește un vas gol într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU se încălzește o cantitate mică de alimente într-un vas mai mare într-un cuptor cu microunde. Vasul poate fi prea fierbinte pentru  manipulare, se poate fisura sau sparge.

NU supraîncălzi ulei sau unt în cuptorul cu microunde. Folosiți cantitatea minimă ( timpul minim ) de gătire.

NU mai folosiți sau reparați orice produs  care este ciobit,crăpat, sau grav zgâriat.Vasele  deteriorate se pot rupe sau sfărâma fără avertisment.

NU fortati căderea sau lovirea împotriva unui obiect dur sau pe o pardoseală tare

NU folosiți curaţători abrazivi, bureți de sârmă, sau orice obiect care va zgâria produsul

Set: 16 piese Set 4 persoane
Model: Fara model-Alb lucios
Forma: Patrată
Culoare: Alb
Cești: Cu cești
Se poate vinde: În set și la bucată
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Serviciu de masă , Farfurii în set 16 piese-Corelle® Cherish
899
  • .99
  • RON
Acest produs nu mai exista in oferta noastra.