Trebuie sa fiti autentificat pentru a evalua acest produs. (1 evaluari)
Viziteaza site-ul Classykitchen.ro pe ShopMania

Spiralizator de legume cu opt lame Inox de tăiat - Paderno

Dimensiuni: 14.3 cm x 23.8 cm- h. 14.3 cm

Acest instrument aduce creativitatea unei diete crude sau sănătoase! Include opt lame.
Slicerul de legume Paderno cu 8-lame creează forme de spirală și tăiței de legume sau fructe, subțiri, groase, spaghete de legume, și mai mari, o tăietură mare ondulată , fâșii de panglică de castraveți, cartofi prăjiți sau spirale de măr în câteva secunde.

Dispune de un știft din oțel inoxidabil care poate fi folosit pentru a străpunge legumele pentru a face tăieturi de acordeon și pentru a întări reținerea alimentelor grele și dense, cum ar fi cartofii dulci.
Peria cu două fețe proiectată exclusiv este inclusă pentru a vă menține mâinile departe de lamele ascuțite în timpul curățării.
Tava din plastic transparent, sigură pentru alimente, este concepută pentru a prinde tăiței și panglici pe măsură ce sunt făcute.

Suportul lamei se pliază atunci când nu este utilizat, ocupând jumătate din spațiu pentru o depozitare ușoară.

Este un aparat manual, care te va ajuta sa obtii tot felul de legume spiralate precum – dovlecei, cartofi, sfecla, telina, morcovi, mere etc.

Este construit din plastic ABS, rezistent si durabil,care nu conține BPA, iar lamele sunt din oțel inoxidabil asa ca te vei bucura mult timp de achizitia facuta.

Pentru a nu aluneca aparatul in timpul folosirii, este dotat cu o ventuza care ii asigura stabilitatea. Aparatul se poate desface in bucati mici, compatibile in masina de spalat si usor de depozitat pentru ca nu ocupa mult loc.


Nu necesită o conexiune de ieșire sau baterii.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.
Spiralizator de legume cu opt lame Inox de tăiat - Paderno
349
  • .99
  • RON
449.99 RON
Stoc limitat (1)

Produse vizualizate recent